dla Koordynatorów programu Żółty Talerz, w których wzięła udział Katarzyna Gałaszewska. Zdobyta wiedza nt. norm w żywieniu zbiorowym, bilansowaniu posiłków, właściwych racji pokarmowych dla dzieci i młodzieży oraz o zdrowym odżywianiu wg Światowej Organizacji Zdrowia, ze szczególnym uwzględnieniem ograniczania cukru i soli w potrawach już niedługo zostanie wykorzystana podczas warsztatów dla młodzieży.
Najnowsze posty
-
Przygotowania do Wielkanocy w Punkcie Przedszkolnym
25 marca 2024 -
Warsztaty Wielkanocne w Oddziale Przedszkolnym
25 marca 2024 -
Przedszkolaki witają wiosnę
21 marca 2024
Tagi
AquaPark
balkarnawalowy
biblioteka
Chaos
doradztwozawodowe
innowacja
jezykangielski
kino
klasaI
klasaII
klasaIII
klasaIV
klasaV
klasaVI
klasaVII
klasaVIII
konkurs
konkursplastyczny
Kosmos
krecibajka
kręcibajka
Lekcja Enter
MariaKonopnicka
matematyka
OddziałPrzedszkolny
OddziałPrzedszkolnywPoddubówku
odnajmlodszychlatzdobywamyswiat
Porządek
pożegnanie
projekt
przedszkole
punktprzedszkolny
Rada Rodziców
rekrutacja
sala
sport
szachy
turniej
TUS
Wielkanoc
wigilia
wiosna
woda
wycieczka
zajeciakorekcyjnokompensacyjne